Contact
Poëzie Collectief
Cursussen Groepen 

Poëzie Collectief

Gratis
Waar

"THUIS", Mt. Lincolnweg 11-13, 1033 SN Amsterdam Noord

Wanneer

Elke dinsdagmiddag van 13.30 uur t/m 14.30 uur

Voor wie

Iedereen

Aangeboden door Leger des Heils

Poëzie collectief bij THUIS

Het poëzie collectief bij THUIS, de clientgestuurde ruimte bestaat uit meerdere mensen die wekelijks bij elkaar komen om samen herstel gerelateerde gedichten te schrijven en onderling te delen.
Behalve voor diegene die zich niet prettig voelen bij het delen.

Zowel het schrijven als het delen van de gedichten is een belangrijk onderdeel bij herstel.
Gedichten kunnen je helpen bij het uitten en verwerken van je emoties, zodat je meer overzicht en inzicht krijgt in jezelf.

Houd ‘jij ook van poëzie en gedichten? Wil jij juist leren om negatieve gevoelens/ervaringen op een creatieve en positieve manier van je af te schrijven.

Het poëzie collectief komt wekelijks bij elkaar, op de dinsdag middag van 15.00 uur t/m 16.30 uur.
Iedereen is welkom.

 

Ons adres is Mt. Lincolnweg 11-13, 1033 SN Amsterdam Noord.

Hopelijk tot snel en tot THUIS.

Met vriendelijke groeten,

Tel: 088-0653560

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod