Contact
Psychiatrie café online
Ontmoeten Online Activiteiten 

Psychiatrie café online

gratis
Waar

ZOOM, link staat in de beschrijving

Wanneer

Elke woensdagavond vanaf 3 februari, welkom vanaf 19.15 uur, start 19.30 uur

Voor wie

Iedereen

Aangeboden door De regenboog groep, Roads, SCIP, gemeente Amsterdam

Het psychiatrie café online is toegevoegd aan de reeds bestaande psychiatrie cafés in de Buurthuizen. Iedereen die zich op enigerlei wijze betrokken voelt bij de psychiatrie is van harte welkom bij deze digitale cafés.

Beste, lieve en geachte mensen,

Jullie zijn iedere woensdag van harte welkom in de psychiatrie cafés online vanaf 19:15 uur, start café om 19:30.

https://us02web.zoom.us/j/83385829453?pwd=cmxyZ0d1L0c5aEptakY3cXFjcUpCQT09

Zoomen jullie weer mee?

Als je je aanmeld met de blauwe knop ‘aanmelden’ houden we je op de hoogte van de bijeenkomsten en de onderwerpen.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod