Contact
Groepen Individuele ondersteuning 

Samen Fit in Zuid

€ 2,-
Waar

Fresh fitness, Tolstraat 57 - 59 en buiten in Beatrixpark

Wanneer

Fresh Fitness op dinsdag van 13.30-14.30 en in Beatrixpark dinsdag 11.00-12.00 uur

Voor wie

Bewoners Stadsdeel Zuid die in conditie willen komen en willen sporten in de wijk

Aangeboden door Actenz

Bewoners van Stadsdeel Zuid die in conditie willen komen en willen sporten in de wijk.

Actenz

Actenz biedt activiteiten aan die een opstap kunnen zijn voor werken, leren, bewegen, anderen ontmoeten en vrijetijdsbesteding. Deze activiteiten kunnen bijdragen aan uw herstel. Ze worden georganiseerd buiten de locaties van GGZ inGeest, zoals in Huizen van de Wijk of bij een sportcentrum. Actenz werkt meestal samen met andere organisaties. Het doel is dat u zo snel mogelijk uw leven weer op orde krijgt. U vindt bij Actenz zowel individuele begeleiding op maat als activiteiten in een groep.

U kunt de naam Actenz ook tegenkomen bij samenwerkingsprojecten in de wijk. Actenz werkt nauw samen en deelt haar ervaring met medewerkers en vrijwilligers van andere organisaties. Organisaties op het gebied van welzijn, maatschappelijke dienstverlening, scholing, werk en inkomen en sport, en gemeenten.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod