Contact
Samen Fit in Zuid Amsterdam Buitenveldert Sportclub
Groepen Individuele ondersteuning 

Samen Fit in Zuid Amsterdam Buitenveldert Sportclub

€ 3,-
Waar

Amsterdam Buitenveldert Sportclub, Noordhollandstraat 59 A, 1081 AS Amsterdam (Buitenveldert)

Wanneer

Woensdag van 13.00-14.00 uur, voor wie wil aansluitend samen kopje koffie drinken op onze kosten.

Voor wie

inwoners Amsterdam Zuid

Aangeboden door Actenz

Samen Fit Zuid

Je woont in Amsterdam Zuid en wilt graag sporten maar je komt er zelf niet toe om de eerste stap te zetten. Of je weet nog niet wat het beste past bij jouw mogelijkheden en budget? Wij kunnen je hierbij helpen!

Maak kennis met sport en beweegactiviteiten, met fitness als basis. Werk aan je algehele conditie en leefstijl. De training sluit aan op je wens, doel en conditieniveau.

Hoe

Je ontvangt begeleiding van een sportinstructeur en/of een oefentherapeut Mensendieck. Doel is dat je na een paar maanden aansluiting vindt bij regulier sportaanbod. Na een kennismakingsgesprek ga je in de sportschool aan de slag op basis van een op maat gemaakt programma om je conditie te verbeteren. Naast het sporten in de groep ontvang je coaching bij het vinden van een vervolgsport/ beweegactiviteit bij een club of vereniging bij jou in de buurt. Dit kan zowel individueel, samen met anderen of met een sportmaatje zijn.

Wat levert het op

Je werkt aan een betere conditie, krijgt meer energie en je ontmoet nieuwe mensen.

Informatie en/of aanmelden:

Renee Adelmeijer            06 12097336 r.adelmeijer@ggzingeest.nl

 

Dit project wordt georganiseerd door Actenz met WMO subsidie van stadsdeel Zuid.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod