Contact
Sport activiteit bootcamp
Inloop 

Sport activiteit bootcamp

Gratis
Waar

Tagerijn, Balboastraat 18

Wanneer

elke dinsdag, 13.30 tot 14.30 uur

Voor wie

Iedereen die wil werken aan het herstel van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Aangeboden door Roads
Samen met Combiwel

Elke dinsdag organiseert Roads en Combiwel een sportactiviteit in de vorm van een bootcamp in de gymzaal van de Tagerijn.

Dit is een laagdrempelige (inloop) activiteit die speciaal gemaakt is voor mensen die aan hun gewicht willen werken, of hun fysieke gesteldheid willen behouden.

Deze activiteit is in het leven geroepen, omdat een gezonde geest in een gezond lichaam, samengaan en herstel op meerdere gebieden in het lijf afspeelt.

Er is naast een goede coach voor het fysieke gedeelte, ook iemand van Roads aanwezig voor de geestelijke/emotionele ondersteuning.

 

Dus aarzel niet en begin met werken aan jezelf!

 

Aanmelden kan via: Klaas Hartzema tel: 06-21385826 en Marlot van der Himst (marlot.vander.himst@roads.nl tel: 06-50207944)

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod