Contact
Cursussen Groepen 

Peer-counseling is weer fysiek!

Pay What You Can
Waar

Centrum de Brouwerij

Wanneer

Elke vierde zaterdag van de maand van 13.30-15.30 uur, inloop vananf 13.15 uur

Voor wie

Iedereen die verder wil met Peer-Counselen en iedereen die het wil proberen

Aangeboden door Stichting Perceval

Stichting Perceval gaat weer verder met Peercounselen. Elke vierde zaterdag van de maand organiseren we een bijeenkomst.

Bij Peercounselen kun je je hart luchten en positieve veranderingen tot stand brengen in je leven. Het is een strakke vorm waarin je op gelijkwaardige manier met iemand anders werkt aan de dingen die je moeilijk vindt en viert wat er goed gaat. De groep is geschikt voor beginners en mensen die het al vaker gedaan hebben

Als je nog nooit geweest bent, vinden we het prettig als je dat bij je aanmelding laat weten, ivm de planning van het programma. Je kunt ook altijd een van ons bellen (bijvoorbeeld als je twijfelt of het iets voor je is). Bel naar Miriam 06-45239997 of Annemarie 06-20829560.

Meedoen? De procedure is: meld je aan door te mailen naar: peercounselen@stichtingperceval.nl, met de tekst: “ik meld me aan voor aanstaande zaterdag” en je telefoonnummer. Je kunt ook vragen om op de mailinglist te komen, dan krijg je elke maand een uitnodiging.

Wanneer: elke vierde zaterdag van 13.30 tot 15.30 (inloggen vanaf 13.15 uur). In december en in juli en augustus is geen peercounselen.

Prijs: Pay What You Can, betalen naar draagkracht.

Locatie: Centrum de Brouwerij.

We mogen weer echt bij elkaar komen in de Brouwerij. Houd de website in de gaten of meld je aan voor de mailinglist!

Hopelijk tot ziens!

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod