Contact
Training Ik Ontmoet Mij
Cursussen 

Training Ik Ontmoet Mij

Gratis
Waar

Zie omschrijving

Wanneer

start februari

Voor wie

Vrouwen/mannen met een migratieachtergrond in Nieuw West en Noord

Aangeboden door Stichting Female Economy

IK ONTMOET MIJ is een training, ontwikkeld door therapeut Jale Simsek en projectleider Myriam Sahraoui waar deelnemers door emotioneel lichaamswerk contact leren leggen met hun eigen wensen en grenzen. in tien sessies leren deelnemers in verschillende oefeningen, afgestemd op ervaringen in een collectieve cultuur, om te gaan met hun mentale problemen

De training bestaat uit bewegings-, spreek- en schrijfoefeningen uit de bio-energetica, familieopstellingen en emotioneel lichaamswerk. We behandelen thema’s als zelfzorg en zelfliefde, uiten van emoties, patronen uit het ouderlijk huis doorbreken, de positie van het individu in de gemeenschap en de man-vrouwrelatie. De trainingen worden gegeven door ervaringsdeskundige trainers; vanuit hun ervaring bieden zij veiligheid voor zelfontwikkeling.

“Veel dingen worden in een collectieve cultuur niet benoemd en waar geen woorden zijn, heb je via het lichaam een ingang. Pijn wil gevoeld worden en daar heb je een instrument voor. Dat instrument is je lijf, want het lichaam liegt niet.” – Jale+Myriam

Open onderstaande link voor meer informatie:

Female Economy – IK ONTMOET MIJ | emotioneel lichaamswerk

Begin februari starten we :

Ik Ontmoet Mij – Vrouwentrainingen Nieuw West

Maandagochtend                          Burg. De Vlugtlaan 125

Maandagochtend                          Dock Geuzenveld

Maandagmiddag                            Nisa4Nisa

Dinsdagochtend                              Vrouw en Vaart

Donderdagochtend                        Burg de Vlugtlaan 125

Donderdagochtend                        Vrouw en Vaart

Zondag einde ochtend   Vrouw en Vaart

 

Ik Ontmoet Mij – Mannentraining Nieuw West

Maandagmiddag                            Daadkracht

 

Ik Ontmoet Mij – Vrouwentraining Amsterdam Noord

Woensdagochtend                         Huis van de Wijk Waterlandplein

Donderdagochtend                        Stichting Malak – Het Groene Veld

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod