Contact
Transformers Community
Groepen Online Activiteiten 

Transformers Community

Gratis
Waar

Online

Wanneer

Voor wie

Jongeren van 16 - 27 jaar

Aangeboden door Transformers Community

Transformers Community is een besloten online community voor jongeren (16-27 j.) die elkaar helpen tegenslagen om te zetten in kracht.

Het is een plek waar je écht jezelf mag zijn. Deel jouw ervaringen over grenzen stellen, somberheid of niet begrepen voelen. De jongeren in de online community helpen je graag met hun tips. Door erover te praten voel jij je een stukje beter. En krijg je meer zelfvertrouwen.

Jouw verhaal delen over alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid.

Ervaringen van anderen lezen over de uitdagingen die zij hebben overwonnen in hun leven én hun advies voor jou.

Wederzijds support verwachten. We helpen elkaar om te groeien en leren van elkaar.

Praktische tools over persoonlijke ontwikkeling die je direct kan toepassen in je eigen leven.

Sluit je (anoniem) aan en kom bouwen aan een positief gevoel en het zelfvertrouwen van jezelf en anderen. Een online community waar je leert dat, hoe anders iedereen ook is, we van binnen dezelfde struggles ervaringen. Je staat er niet alleen voor.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod