Contact
Young Adults, Avond voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Groepen Inloop Ontmoeten 

Young Adults, Avond voor jongvolwassenen (18-30 jaar)

gratis
Waar

De Waterheuvel, Sarphatistraat 41

Wanneer

Elke woensdag van 16:00 – 21:00

Voor wie

jongvolwassenen (18-30 jaar)

Aangeboden door De Waterheuvel

Iedere woensdag van 16:00 – 21:00 komen jongvolwassenen tussen de 18-30 jaar naar De Waterheuvel om gezellig samen te koken, eten en te kletsen over zaken die hen bezighouden.  Deze avond is voor jongvolwassenen die behoefte hebben aan ontmoeting, steun, herkenning en gezelligheid.

We beginnen om 16:00 met het voorbereiden van het diner. We gaan samen eten en zullen daarna thema`s bespreken of gezellige en verbindende activiteiten doen. De avond wordt voor en door de jongvolwassenen zelf vormgegeven. We ronden de avond af om 21:00.

Geïnteresseerden zijn gewoon welkom om langs te komen op de woensdag. Je kunt ook whatsappen of bellen naar 06 10 30 15 32 of mailen naar info@waterheuvel.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod