Contact
Cursussen 

M.O.E.D.

€2250,-- vrij van BTW
Waar

Blended: on-line en bij Pameijer Rotterdam

Wanneer

Start 31 maart 2023

Voor wie

Medewerkers in het sociale domein of zorg die eigen, ingrijpende, levenservaring heeft doorgemaakt en minimaal een MBO-4 diploma

Aangeboden door HVO-Querido onder licentie van Pameijer

Ervaringsdeskundigen hebben hun persoonlijke ervaringskennis met ontwrichting ontwikkeld tot ervaringsdeskundigheid, deze inzet is een belangrijke bron van kracht van anderen.

Inzetten levenservaring

Heb jij als medewerker in de zorg eigen ingrijpende levenservaring doorgemaakt en minimaal een MBO-4 diploma? Werk je met cliënten met psychische en of psychosociale problemen? Heb je besloten dat het tijd is open te zijn over je ervaringen en overweeg je deze om te zetten naar ervaringsdeskundigheid? Met MOED kan dat!

De opleiding MOED (Medewerkers Opleiding ErvaringsDeskundige) wordt door Howie the Harp™ in coproductie met ROC Zadkine op MBO-4 niveau aangeboden.

De opleiding

Je maakt je beroepscompetenties van ervaringsdeskundigheid eigen. In de opleiding staan ontwikkeling van ervaringskennis, theoretische en praktijkkennis op het programma. Je volgt het keuzedeel ervaringsdeskundigheid en rondt dit met een MBO-4 certificaat. Het resultaat kan worden opgenomen in het diplomaregister. Hiermee kun je je profileren áls en solliciteren óp functies als ervaringsdeskundige. Verder informatie vind je ook www.howietheharp.nl

Opleiding start in maart

De opleiding zal in 2022 via een blended lesprogramma worden aangeboden. In maart 2022 starten we in Rotterdam. Selectiegesptrekken zullen in januari plaatsvinden. Bij voldoende inschrijvingen starten we ook op de locaties Amsterdam en Tilburg.

Interesse?

Je kunt via een reactie aan Howie The Harp Medewerkers met Ervaring via de blauwe button  ‘aanmelden’  laten weten of je geïnteresseerd bent, we zullen dan contact met je opnemen tbv de inschrijving van de opleiding.

Hartelijke groet,
Teams MOED

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod