Contact
Meer weten over wat een ervaringsdeskundige bij Buro ErvaringsKracht doet?
Werkervaringsplekken en stageplaatsen 

Meer weten over wat een ervaringsdeskundige bij Buro ErvaringsKracht doet?

http://www.buro-ervaringskracht.nl/
Waar

Zwanenburgwal 206

Wanneer

http://www.buro-ervaringskracht.nl/

Voor wie

iedereen die ervaringsdeskundige LVB wil worden

Aangeboden door Buro Ervaringskracht

Meer weten over wat een ervaringsdeskundige bij Buro ErvaringsKracht doet?

De medewerkers van Buro ErvaringsKracht hebben allemaal één ding gemeen.
De kracht van hun persoonlijke ervaring.

Onze ervaringsdeskundigen zijn veelal goed getrainde sprekers, meedenkers en adviseurs. Met elk hun eigen kracht en specialisme. De ervaring die al onze ervaringsdeskundigen gemeen hebben, is leven met een licht verstandelijke beperking.

We leiden onze ervaringsdeskundigen zelf op. Na een basis opleiding van 10 dagen ga je je verder ontwikkelen als ervaringsdeskundige, samen met de anderen in de groep. Dit gebeurt door intervisie bijeenkomsten en het uitvoeren van opdrachten van opdrachtgevers. Je leert het dus door het te doen.

Wil je meer informatie over wat een ervaringsdeskundige allemaal doet? Wil je eens in gesprek met een van onze mensen om te horen of het misschien ook wat voor jou is? Neem contact op met ons voor meer informatie over wat er mogelijk is.

Neem ook gerust een kijkje op onze website www.buro-ervaringskracht.nl voor meer informatie.

Wij zijn te bereiken op 06 11 38 61 21 of via de mail john@buro-ervaringskracht.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod