Contact
Zet Je Ervaring In
Cursussen 

Zet Je Ervaring In

gratis
Waar

www.teamed.nl

Wanneer

www.teamed.nl

Voor wie

Voor mensen die ervaringen (financiën, psychiatrie, dakloosheid of verslaving) willen inzetten

Aangeboden door TeamED

Voor wie
Mensen die ervaring hebben met hoe je uit een kwetsbare situatie weer grip op het leven kunt krijgen en die hun ervaringskennis in willen zetten om anderen te ondersteunen. Denk daarbij aan ervaringskennis met het overwinnen van problemen op het gebied van financiën, psychiatrie, dakloosheid of verslaving.

Doelstelling en inhoud
Hoe zet je je ervaring in ten behoeve van anderen? Wat is het verschil met professionele inzet? Hoe maak je je eigen ervaring expliciet?
Door middel van presentatie, rollenspellen en discussie leer je hoe en wanneer je je ervaringskennis in kan zetten.

Ureninvestering
12 uur. Let op: van deelnemers wordt verwacht dat zij alle vier de middagen aanwezig zijn.

Aantal plaatsen
Deze training biedt plaats aan maximaal 14 deelnemers.

Certificaat van deelname
Ja

 

secretariaat TEAM ED:

(06) 41 55 22 84

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod